Verzendkosten-levertijd

 

Veronicanailproducts verstuurt GRATIS** vanaf 75.00 € excl. BTW binnen Nederland en naar België!

Gezien de toename van de zendingen, kan de drukte bij de vervoersbedrijven zorgen voor langer levertijd. Dat blijft voor u als klant altijd vervelend en komt nooit uit! Daarom heeft Veronicanailproduct gekozen voor twee vervoerders, monitort de ontwikkelingen rondom de levertijden en kiest de vervoerder die het best presteert op dat moment.

SARS-CoV-2 virus: het virus kan niet worden overdragen via post of pakketten. PostNL & DPD bezorgen dan ook zoals u tot op heden gewend bent. Om de verspreiding van het virus te voorkomen, neemen beide vervoerders extra maatregelen. Bezorgers doen er alles aan om het persoonlijke contact te minimaliseren. Voor contactloze bezorging van post of pakketten waarvoor moet worden getekend, vragen we u een geldig legitimatiebewijs (paspoort of rijbewijs) bij de hand te hebben. Geef de drie laatste tekens hiervan door aan de bezorger PostNL. Die tekent hiermee dan voor de ontvangst van het pakket.

PostNL en DPD bezorgen ook in het buitenland! Uw bestelling verstuurd PostNL of DPD bereikt alle adressen waar ook ter wereld! Snel en betrouwbaar. Staat uw land niet erbij? Mail ons naar contact@veronicanailproducts.nl of via ons contactformulier en we laten u de actuele verzendkosten graag weten.

Pakketpost        

Voor het versturen van binnen- en buitenlandse zendingen (o.a. België) hebben zijn er verschillende verzendmogelijkheden:

  • PostNL Pakketpost. Een pakketpostzending van PostNL zorgt voor de meeste zekerheid en de beste sevice voor u als onze klant! PostNL pakketpost wordt bezorgd van maandag t/m zaterdag (m.u.v. feestdagen) zowel in Nederland als in België. 98% van alle pakketpostzendingen worden dan ook al de volgende dag in Nederland en België bezorgd! Ook kunt u voor extra service kiezen zoals avondlevering (18.00 - 21.30 uur) / niet bij de buren / handtekening voor ontvangst. PostNL is in Nederland en België een betrouwbare partner gebleken voor het afleveren van pakketten. De meeste pakketten worden dan ook volgende werkdag (incl. maandag en zaterdag) bezorgd. Bij een verzending als pakketpost ontvangt u per email een Track & Trace nummer zodra uw pakket verwerkt is in het sorteercentrum van PostNL. Op die dag van verzending kunt u bovendien tot 22:00 uur een andere bezorgtijd of -plaats kiezen. Het bezorgen van uw pakket is nog nooit zo flexiebel geweest!
  • DPD Pakketpost. Een pakketpostzending van DPD biedt voor de standaard verzending all in one, zoals de handtekening en verzekering van uw pakket. DPD pakketpost wordt bezorgd van maandag t/m zaterdag (m.u.v. feestdagen). DPD bezorgt 1-2 werkdagen binnen Nederland en België. Bij een verzending als pakketpost ontvangt u per email een Track & Trace nummer zodra uw pakket verwerkt is in het sorteercentrum van DPD. 

Om uw pakket te kunnen tracken kunt u op het linkje in de ontvangen email klikken of gaat u naar www.veronicanailproducts.nl en voert u als geregisteerde klant volgende stappen uit:

  1. Log in:   voer uw email adres en uw wachtwoord.
  2. Klik op:  ‘Mijn bestellingen’.
  3. Klik op:  ‘Mijn bestelling bekijken’.
  4. Klik op:  ‘Track bestelling’.

Ook kunt u uw pakket volgen via deze link: Track & Trace van PostNL of Track & Trace van DPD.

  • Afhaallocatie van DPD wint ook aan populariteit doordat u voor uw pakket niet thuis hoeft te zijn, maar ook na uw werktijd uw pakket kunt ophalen op één van de DPD afhaallocaties met ruime openingstijden! Bij een verzending als pakketpost ontvangt u per email een Track & Trace nummer zodra uw pakket verwerkt is in het sorteercentrum van DPD. 

 

Nederland 

België

Duitsland

Denemarken, Frankrijk, Luxemburg, Oostenrijk

Italië, Slowakije, Spanje, Tsjechië 

Finland, Hongarije, Ierland, Monaco, Polen, Portugal, Slovenië, Zweden

Bulgarije, Estland, letland, Litouwen, Roemenië

Cyprus, Malta

Griekenland

Suriname

Pakket (t/m 20 kg)

 5.95  €

**GRATIS>75.00€

7.00 €

***GRATIS>75.00€

7.00 €

12.50 €

13.75 €

17.75 €

23.50 €

26.50 €

35.00 €

45.50 €

 

    

* Voor pakketten >20 kg / XL pakketten / pallets gelden afwijkende tarieven.

** Gratis verzendkosten bij aankoopbedrag vanaf 75.00 € incl. BTW binnen Nederland en naar België bij betaling middels iDEAL of Bancontact betaalmethode.

Alle prijzen verzending vermeld excl. BTW en conform tarieven, update maart 2023.      

Niet thuis

Wanneer een pakket niet bij u afgeleverd kan worden op maandag tot en met zaterdag, kan het pakket bij uw buren worden aangeboden, tenzij u heeft aangegeven, dat u geen aflevering bij buren wenst. U ontvangt een brief hiervan in uw brievenbus of wordt hierover geinfomeerd in uw PostNL app. Zowel binnen Nederland en België wordt uw pakket 1x op uw het door u opgegeven adres aangeboden.

Als u of uw buren niet thuis zijn, dan wordt uw pakket naar een afhaallocatie gebracht.

Controleer uw pakket(en) goed bij de afgifte. Laat zichtbare schade aan de verzenddoos altijd noteren bij de bezorger. Doet u dit niet, dan is eventuele transportschade achteraf niet of moeilijk te claimen.

 

 

?