Veronica NAIL-PRODUCTS heeft tussen 18-07-2024 en 09-08-2024 zomervakantie. Tot 09-08 worden bestellingen 1x per week verwerkt. Fijne zomer ;-).

Paraffine benodigdheden

Snelle levering - Gratis geleverd.**
Op werkdag vóór 17:00 uur besteld, volgende dag bezorgd.*
Gratis verzending: NL / BE >75.00 €.**
Gratis cadeau - Bij iedere bestelling naar keuze.
Snel antwoord op al uw vragen.
30 dagen / 14 dagen Geld-Terug garantie.
Achteraf betaling mogelijk voor NL en BE.
Uitstekende service - Mail / formulier / WhatsApp.
Altijd verzekerd van de Beste Kwaliteit.
Ruim assortiment.
Externe klantenbwoordeling 9,5/10.
Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Paraffine wax / olie heeft een verzorgend uitwerking op handen / voeten / gewrichten / spieren. Ook wordt soms paraffine onjuist als ‘parafine’ , ‘ parafin’ vermeld.

Paraffine pakkingen middels paraffine wax hebben een toevoegende waarde aan de manicure en pedicure behandelingen en worden veelal door professionele nagelstyliste, pedicure of schoonheidsspecialiste toegepast. De handen, voeten, gewrichten van uw klant voelen glad en zijdezacht aan na deze paraffine handpakking, paraffine voetpakking!

De paraffine wax wordt aangeboden als gestolde wax in blokken van 400-450 gram en kent verschillende geuren. U kunt de geur van de paraffine wax / olie naar keuze en andere paraffine benodigdheden bestellen in deze categorie of samen met het paraffinebad als compleet pakket!

Paraffine kwast

Heeft u de voordelen van de paraffine kwast ontdekt? De paraffine kwast maakt het mogelijk om de gesmolten paraffine olie precies aan te brengen op de huid, die niet onderdompeld kan worden in het paraffinebad. Op deze wijze kunt u ook andere gewrichten van deze paraffine pakking voorzien!

Wetgeving paraffine wax / olie

Aangezien de paraffine olie direct op de huid wordt aangebracht en bedoeld is voor het verzorgen of in goede staat te houden van de huid, wordt deze ingedeeld als een cosmetisch product. Ieder cosmetisch product dient aan een aantal eisen te voldoen. De door ons aangeboden paraffine wax /olie wordt in de Europese unie geproduceerd en voldoet bovendien ook aan de Verordening betreffende cosmetische producten. Op deze wijze bent u ervan verzekerd, dat de door u aangebrachte paraffine wax / olie geen schade aan de huid van uw klant kan veroorzaken. Deze productveiligheid wordt aangetoond middels een  ‘ Informatieveiligheidsblad ’.