Veronica NAIL-PRODUCTS heeft tussen 18-07-2024 en 09-08-2024 zomervakantie. Tot 09-08 worden bestellingen 1x per week verwerkt. Fijne zomer ;-).

Paraffinebad

Snelle levering - Gratis geleverd.**
Op werkdag vóór 17:00 uur besteld, volgende dag bezorgd.*
Gratis verzending: NL / BE >75.00 €.**
Gratis cadeau - Bij iedere bestelling naar keuze.
Snel antwoord op al uw vragen.
30 dagen / 14 dagen Geld-Terug garantie.
Achteraf betaling mogelijk voor NL en BE.
Uitstekende service - Mail / formulier / WhatsApp.
Altijd verzekerd van de Beste Kwaliteit.
Ruim assortiment.
Externe klantenbwoordeling 9,5/10.
Tonen als Foto-tabel Lijst

14 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

14 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Paraffinebad voor paraffine behandeling / paraffine pakking voor handen en voeten, maar ook voor ellebogen en andere gewrichten! Om een heerlijke paraffine pakking te kunnen geven heeft u een elektrische paraffinebad nodig, waarin de geurende gestolde paraffine wax wordt versmolten tot paraffine olie. Paraffine wax staat bekent om de uitstekende eigenschappen, deze helpt bij de droge, ruwe huid (kloven op voeten/ handen) en kalmeert gelijktijdig stijve gewrichten, vermoeide spieren. Vele patiënten, die leiden aan neurodermitis (atopische dermatitis) en reuma kennen, waarderen de voordelen van een paraffinebad behandeling. Ook voor extreem droge voeten / handen is de paraffine wax een verademing!

Wist u dat u bij ons een keuze van paraffine geur kunt maken, als u het compleet paraffinebad pakket bestelt? 

Ook kunt u bij ons terecht voor alle benodigdheden voor paraffine behandeling / pakking, zoals aanvullende paraffine wax, paraffine kwast, badstof sokken, badstof handschoenen (wanten) enz.

Hoe werkt zo een paraffine pakking?

De handen / voeten / gewrichten worden eerst gereinigd, eventueel vindt een peeling plaats. De verzorgende crème wordt ingemasseerd en de huid wordt onderdompeld in de gesmolten paraffine olie. Na het uitnemen uit het paraffinebad stolt de paraffine olie op de huid onmiddellijk en hiermee ontstaat de paraffine masker. Om de warmte van de paraffine olie vast te houden wordt een pakking gedaan. De pakking bestaat uit afdekking middels een geplastificeerde laag en badstoffen laag. De huid begint te ‘zweten’ en de poriën van de huid gaan open, waarbij de bestanddelen van de crème effectief worden opgenomen. Na 10-15 minuten wordt de pakking en de paraffinemasker verwijderd.

Met een paraffinebad heeft u alles in huis voor de perfecte hand- / voetverzorging! Vele professionals zoals nagelstyliste, pedicure of schoonheidsspecialiste zijn bekend met de fantastische resultaten van een paraffine pakking, die onmiddellijk na de behandeling voelbaar zijn.

Tip: houd bij het plannen van uw afspraken voor een paraffine pakking ook rekening met de tijd, die de paraffine wax nodig heeft om op de juiste temperatuur te komen. Is uw paraffinebad al op temperatuur? Laat de weldaad van paraffine pakking ook uw andere klanten ervaren!