Retourneren

Heeft u het besteld product niet meer nodig of is deze toch niet zoals u verwacht had? Geen probleem! Gedurende dertig dagen na ontvangst kunt u het product zonder opgave van redenen retourneren. Het uitgangspunt hierbij is u het product slechts mag hanteren en inspecteren zoals u dat in een winkel zou mogen doen. Neem contact met ons op via het retourformulier om uw retournering aan te melden. Na aanmelden en verwerken van uw retouraanvraag ontvangt u een bevestiging van uw retouraanvraag. Voeg de kopie van deze bevestiging aan het retourpakket. 

Instructies voor retourneren:

1. Het retourproduct bevat alle meegezonden toebehoren.

2. Het retourproduct wordt binnen dertig dagen na ontvangst teruggestuurd.

3. De kopie van de bevestiging van uw retouraanvraag wordt meegstuurd in het retourpakket.

4. Het retourproduct wordt voorzien van verpakkingsmateriaal om beschadiging tijdens transport te voorkomen. 

5. Plak geen teksten, stickers of plakband op de verpakking of het retourproduct zelf. 

6. Stuur het retourproduct gefrankeerd retour, de kosten zijn gelijk aan actuele pakketpostzending of aan het door ons aangeboden gereduceerd tarief*.

U bent zelf verantwoordelijk voor het terugsturen van het product in de juiste conditie. Gebruik altijd de originele verpakking en voorzie deze van een omdoos (doos om de originele doos) of deugdelijke verpakking om transportschade te voorkomen. Voor alle producten adviseren wij om het product retour te sturen met de optie verhoogde aansprakelijkheid en handtekening voor ontvangst.

Bewaar uw verzendbewijs met de track & trace code goed. Dit heeft u nodig indien uw pakket kwijt raakt of transportschade oploopt tijdens de retourzending. Veronicanailproducts.nl is niet aansprakelijk voor het beschadigen of zoekraken van teruggezonden artikelen.

Het bedrag, excl. evt. onkosten, wordt binnen zeven werkdagen na retourontvangst van betreffende goederen gecrediteerd via de oorspronkelijke betaalmethode. De kosten van retourzendingen komen voor uw rekening. Veronicanailproducts.nl behoudt het recht om geretourneerde producten te weigeren of om slechts een gedeelte van het factuurbedrag te crediteren, wanneer het product reeds gebruikt of beschadigd is.

Wij danken u voor uw medewerking.

 

* gereduceerde tarieven retourzendingen 2019: NL= 4.95€, BE= 8.95€, DE= 8.95€, FR= 10.95€.