Retourneren

Heeft u het besteld product niet meer nodig of is deze toch niet zoals u verwacht had? Geen probleem! Gedurende dertig dagen na ontvangst kunt u het product zonder opgave van redenen retourneren. Het uitgangspunt hierbij is, dat u het product slechts mag hanteren en inspecteren zoals u dat in een fysieke winkel zou mogen doen. 

Stappen voor retourneren

  1. - Meld het retourproduct aan via het retourformulier.
  2. - Na het aanmelden en goedkeuren van uw retouraanvraag ontvangt u per email een retourbevestiging. 
  3. - Voeg de kopie van deze retourbevestiging aan het retourpakket. 

Instructies voor retourneren

  1. - Het retourproduct bevat alle meegezonden toebehoren.
  2. - De kopie van de retourbevestiging wordt meegestuurd in het retourpakket.
  3. - Het retourproduct wordt voorzien van verpakkingsmateriaal om beschadiging tijdens transport te voorkomen. 
  4. - Het retourproduct en de verpakking van het retourproduct bevat geen teksten, stickers of plakband.
  5. - Het retourproduct wordt gefrankeerd retour gestuurd, de kosten zijn gelijk aan actuele pakketpostzending of aan het door ons aangeboden gereduceerd tarief*.
  6. - Het retourproduct en het gratis meegezonden product worden binnen dertig dagen na ontvangst teruggestuurd.

U bent zelf verantwoordelijk voor het terugsturen van het product in de juiste conditie. Gebruik zo veel mogelijk de originele verpakking en voorzie deze van een omdoos (doos om de originele doos) of deugdelijke verpakking om transportschade te voorkomen. 

Bewaar uw verzendbewijs met de track & trace code goed. Dit heeft u nodig indien uw pakket kwijtraakt of transportschade oploopt tijdens de retourzending. Veronicanailproducts.nl is niet aansprakelijk voor het beschadigen of zoekraken van retour gezonden artikelen.

Het bedrag, excl. evt. onkosten, wordt binnen zeven werkdagen na retourontvangst gecrediteerd via de oorspronkelijke betaalmethode.Veronicanailproducts.nl behoudt het recht om geretourneerde producten te weigeren of om slechts een gedeelte van het factuurbedrag te crediteren, wanneer het product reeds gebruikt of beschadigd is.

 

* gereduceerde tarieven retourzendingen 2021: NL= 5.95€, BE= 10.00€, DE= 8.95€, FR= 10.95€.