Retourneren

Heeft u het besteld product niet meer nodig of is deze toch niet zoals u verwacht had? Geen probleem! Gedurende dertig dagen na ontvangst kunt u het product zonder opgave van redenen retourneren. Het uitgangspunt hierbij is u het product slechts mag hanteren en inspecteren zoals u dat in een winkel zou mogen doen. Meld uw retour aan  via het retourformulier. Na aanmelden van uw retouraanvraag ontvangt u een bevestiging met retourinsructies. Voeg de kopie van deze bevestiging aan het retourpakket. 

Instructies voor retourneren:

1. Het retourproduct bevat alle meegezonden toebehoren.

2. Het retourproduct wordt binnen dertig dagen na ontvangst teruggestuurd.

3. De kopie van de bevestiging van uw retouraanvraag wordt meegstuurd in het retourpakket.

4. Het retourproduct wordt voorzien van verpakkingsmateriaal om beschadiging tijdens transport te voorkomen. 

5. Het retourproduct en de verpakking van het product bevat geen teksten, stickers of plakband.

6. Het retourproduct wordt gefrankeerd retour gestuurd, de kosten zijn gelijk aan actuele pakketpostzending of aan het door ons aangeboden gereduceerd tarief*.

U bent zelf verantwoordelijk voor het terugsturen van het product in de juiste conditie. Gebruik zo veel mogelijk de originele verpakking en voorzie deze van een omdoos (doos om de originele doos) of deugdelijke verpakking om transportschade te voorkomen. 

Bewaar uw verzendbewijs met de track & trace code goed. Dit heeft u nodig indien uw pakket kwijt raakt of transportschade oploopt tijdens de retourzending. Veronicanailproducts.nl is niet aansprakelijk voor het beschadigen of zoekraken van teruggezonden artikelen.

Het bedrag, excl. evt. onkosten, wordt binnen zeven werkdagen na retourontvangst van betreffende goederen gecrediteerd via de oorspronkelijke betaalmethode.Veronicanailproducts.nl behoudt het recht om geretourneerde producten te weigeren of om slechts een gedeelte van het factuurbedrag te crediteren, wanneer het product reeds gebruikt of beschadigd is.

 

* gereduceerde tarieven retourzendingen 2020: NL= 5.25€, BE= 10.00€, DE= 8.95€, FR= 10.95€.