Veronica NAIL-PRODUCTS heeft tussen 18-07-2024 en 09-08-2024 zomervakantie. Tot 09-08 worden bestellingen 1x per week verwerkt. Fijne zomer ;-).

Klantenbeoordeling plaatsen

Om aan de wensen van klanten te kunnen blijven voldoen en het niveau van dienstverlening te kunnen verbeteren, heeft Veronicanailproducts.nl feedback van klanten nodig. Hiermee wordt niet alleen de klanttevredenheid bij bestaande klanten verhoogd, tevens wordt ook een duidelijk beeld over veronicanailproducts.nl aan een nieuwe klant geschetst. Vanzelfsprekend hoeft het delen van ervaring niet meer dan 1 minuut kosten! Samen met de klant optimaliseert Veronicanailproducts.nl de klantenervaring.

Veronicanailproducts.nl beoordelen

Veronicanailproducts.nl beoordelen kan rechtstreeks op de website van veronicanailproducts.nl. Productbeoordeling wordt gepubliceerd bij het betreffend product zodat deze laagdrempelig zonder in te loggen kan worden geraadpleegd alvorens aankoop van het product. Uitsluitend geregistreerde klanten hebben de mogelijkheid een productbeoordeling te plaatsen.

Veronicanailproducts.nl verifieert, alvorens het publiceren van een productbeoordeling op vaste patronen, terugkomende teksten of verdachte emailadressen. De door de klant geschreven productbeoordeling wordt binnen twee tot vier dagen gepubliceerd op de betreffende productpagina. Zowel positieve als klantenbeoordeling, die niet op alle punten voldoende scoren worden gepubliceerd. Het schrijven van een productbeoordeling kan aanleiding zijn voor de klantenservice van Veronicanailproducts.nl om de klant te benaderen en n.a.v. dit contact de bestaande klantenbeoordeling door de klant te laten herzien.

  • - Registreer of log eerst in op de account en zoek het aangekocht product terug in de webwinkel. 
  • - Klik vervolgens op 'Schrijf een review’ of op 'Schrijf het eerste review van dit product'.
  • - Beoordeel het aangekocht product op basis van sterren, waarbij cijfer 1 onvoldoende betekent en cijfer 5 voor uitstekend staat.
  • - Voor gedetailleerde ervaring met een specifiek product is het mogelijk ervaring met het product te beschrijven.

Veronicanailproducts op Feedbackcompany.nl beoordelen

Feedback Company is een onafhankelijk klantbeoordelingssysteem waar de klantenbeoordeling wordt ontvangen en verwerkt. Feedback Company hecht als Google-reviewpartner veel waarde aan betrouwbaarheid, eerlijkheiden en voert veiligheidscheckups bovenop. De klantenbeoordeling wordt geverifieerd op echtheid, en altijd gecontroleerd volgens een vaste checklist. Het kan daarom tot 7 dagen duren voordat de klantenbeoordeling online wordt geplaatst op feedbackcompany.nl. Indien de klantenbeoordeling niet op alle punten voldoende scoort, wordt de klantenservice van Veronicanailproducts.nl in gelegenheid gesteld met de klant te benaderen en mogelijk een oplossing te bieden. Ook kan het contact met klantenservice aanleiding zijn voor om de bestaande klantenbeoordeling door de klant te laten herzien.

Voor de klantenbeoordeling van producten en/of dienstverlening worden de klanten door de feedbackcompany.nl uitgenodigd na ontvangst van de bestelling is ontvangen. Dit gebeurt online op de pagina van feedbackcompany.nl onder vermelding van het bestelnummer of het emailadres. Ook op eigen initiatief is het mogelijk een beoordeling rechtstreeks plaatsen op feedbackcompany.nl.

Aandachtspunten voor klantenbeoordeling

De klantenbeoordeling op zowel feedbackcompany.nl als op Veronicanailproducts.nl is niet bedoeld voor vragen omtrent de levertijd, de bestelling of de producten. Alle vragen worden snel en klantvriendelijk beantwoord door de klantenservice van Veronicanailproducts.nl. Contacteer ons middels een WhatsApp bericht op 06 58958959 of via een email aan contact@veronicanailproducts.nl. Veronicanailproducts.nl ziet de beoordelingen input om de klanten beter van dienst te kunnen zijn, daarom kan een geplaatste beoordeling een aanleiding vormen voor verdere contact van onze klantenservice.

Voorwaarden voor klantenbeoordeling:

  • - verwoordt eigen recente* mening en ervaring;
  • - bevat geen onware, onjuiste of misleidende informatie;
  • - promoot of verwijst naar geen andere partij, product of persoon;
  • - biedt een toegevoegde waarde aan andere consumenten en is goed onderbouwd;
  • - bevat geen bedreigende, discriminerende, chanterende, kleinerende, beledigende, suggestieve en/of aanstootgevende taal;
  • - bevat geen e-mailadressen, namen en/of telefoonnummers.

Het is tevens niet toegestaan één dezelfde ervaring te delen middels beoordelingen op verschillende platformen of een beoordeling te plaatsen waarvoor van derden een betaling of een vergoeding is ontvangen. De beoordeling is bovendien gebaseerd op recente aankoop. Ervaring voortvloeiend uit een aankoop of dienstverlening ouder dan 3 maanden, kan als niet relevant meer worden beschouwd. Voldoet een klantenbeoordeling niet aan de voorwaarden dan heeft Veronicanailproducts.nl het recht de review te censureren of offline te halen. Veronicanailproducts.nl treedt juridisch op tegen fake klantenbeoordelingen maar ook tegen onrechtmatige klantenbeoordelingen.

* als recent beschouwt Veronicanailproducts.nl een periode van 3 maanden.