Blog

 1. Nagellak: voor een op en top verzorgde look!

  Nagellak: voor een op en top verzorgde look!

  Menig vrouw voelt zich pas echt verzorgd met gelakte nagels – en terecht: stijlvol gelakt vormen uw nagels immers de perfecte finishing touch van uw looks. In dit artikel geven we u een aantal tips waarmee u gegarandeerd goed voor de dag komt als het om uw nagels gaat!

  Lees meer »
 2. Etiket: verplichtingen tot nagelproducten

  Etiket: verplichtingen tot nagelproducten

  Alle nagelstylistes en menige pedicures gebruiken nagelproducten, die in de wetgeving als cosmetische producten worden beschouwd. De verantwoordelijkheden m.b.t. deze producten ligt bij de professional zelf: de nagelstyliste, resp. de pedicure! Na het lezen van dit artikel weet u welk product voldoet aan de wetgeving en dus veilig is in gebruik.

  Lees meer »
 3. GHS-symbolen op nagelproducten / cosmetische producten

  GHS-symbolen op nagelproducten / cosmetische producten

  In dit artikel willen we u graag verder informeren over de gevaarlijke eigenschappen van stoffen en mengsels zoals met het Globally Harmonised System of Classification and Labelling of Chemicals (GHS) wordt aangeduid. Tevens zullen we bespreken wat de meest voorkomende GHS-symbolen zijn en wat deze betekenen voor uw veiligheid en die van uw klanten. 

  Lees meer »
 4. Intracommunautaire levering

  Intracommunautaire levering

  Makkelijk voor Europese ondernemers - voortaan voordelig inkopen met 0% BTW!

  Lees meer »
 5. 5% korting

  5% korting

  Online shoppen van nagelproducten nog voordeliger met 5% korting: plaats een review en ontvang korting op je bestelling!

  Lees meer »
 6. Gratis uitproberen?

  Gratis uitproberen?

  Heb jij een leuke blog, forum, YouTube kanaal of Social media pagina met nagels als hoofdthema? Mail ons en we laten jou onze producten GRATIS testen en reviewen!

  Lees meer »