Garantie

Veronicanailproducts.nl wil een product leveren dat voldoet aan de verwachtingen en de verwachtingen, die de gebruiker / consument / zakelijke klant* daarvan mag hebben. Voor de zakelijke klanten gelden afwijkende Algemene voorwaarden B2B.

Wettelijke garantie

Fabrikanten geven fabrieksgarantie op hun producten. De consument heeft recht op wettelijke garantie geldend op alle producten die de consument bij veronicanailproducts.nl koopt. Gedurende deze periode zijn reparaties gratis. De wettelijke garantie periode is afhankelijk van het soort product, materiaal of toepassing, wat daarvoor normaal is en daarover algemeen bekend is. Hierop geldt als uitzondering: klacht van consument wordt ongegrond bevonden (bijv. door een bedieningsfout) of niet het gevolg is van een fabrieksfout maar van een andere oorzaak (bijv. door blikseminslag, doorbranden of vochtschade). In dat geval is veronicanailproducts.nl genoodzaakt onderzoekskosten door te berekenen. Indien de consument toch tot reparatie wilt overgaan, dan worden de werkelijke transport- en reparatiekosten doorberekend.

Carry-in garantie

Veronicanailproducts.nl werkt met een Carry-in garantie. Carry-in garantie betekent dat als een consument een product binnen de gestelde garantietermijn terug wilt sturen, zijn de kosten van verzending voor de rekening van de consument. Als de klacht gegrond is, komen binnen de garantietermijn, kosten van vervanging of reparatie voor rekening van veronicanailproducts.nl.

Soms is het redelijk om een deel van de kosten zelf te betalen. Bijvoorbeeld als de consument het product een lange tijd op een normale manier heeft kunnen gebruiken en het product door de reparatie langer gebruikt kan worden. Of de consument heeft een product al lange tijd gebruikt en ontvangt een nieuw product. Als het redelijk is om een deel van de kosten door te berekenen, wordt de consument hierover vooraf geïnformeerd.

Gegronde klacht

De klacht is gegrond als deze niet veroorzaakt is of het gevolg is van:

  • - blikseminslag, doorbranden of vochtschade;
  • - beschadiging door opzet, of door nalatigheid;
  • - onoordeelkundig gebruik of nalatig onderhoud;
  • - normale slijtage en/of;
  • - beschadiging door het niet of niet juist in acht nemen van de gebruiksaanwijzing.

Van garantie zijn volgende producten uitgesloten:

  • - downloadbare producten, die reeds geraadpleegd zijn of ter downloaden zijn aangeboden;
  • - UV bulbs - verbruiksproduct.

*Voor de zakelijke klanten / ondernemers gelden afwijkende Algemene voorwaarden B2B.