Oefenhand

Snelle levering - Gratis geleverd.**
Op werkdag vóór 17:00 uur besteld, volgende dag bezorgd.*
Gratis verzending: NL / BE >75.00 €.**
Gratis cadeau - Bij iedere bestelling naar keuze.
Snel antwoord op al uw vragen.
30 dagen / 14 dagen Geld-Terug garantie.
Achteraf betaling mogelijk voor NL en BE.
Uitstekende service - Mail / formulier / WhatsApp.
Altijd verzekerd van de Beste Kwaliteit.
Ruim assortiment.
Externe klantenbwoordeling 9,5/10.
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De nailtrainer is hèt ideale oefenmodel voor de nagelstyliste. Deze robothand werkt als een echte hand en is gemaakt uit rubber, zodat de nailtrainer aanvoelt als een echte hand. Als u op de nailtrainer uw nageltechnieken oefent, dan is het ook net alsof u op een echte hand aan het oefenen bent. Door een groot aantal van de nagelstyliste opleidingen wordt gekozen te werken met een nailtrainer oftewel oefenhand. Dit heeft de volgende voordelen:

  • - De nailtrainer staat altijd tot uw beschikking en is nooit ziek. Dat houdt in dat uw opleiding altijd doorgang kan vinden en u niet afhankelijk bent van andere modellen.
  • - De nailtrainer zorgt ervoor dat u zich compleet op de techniek kan concentreren. U hoeft geen rekening te houden met een model dat op het einde van de dag 10 dezelfde nagels wil. De nailtrainer klaagt niet als het slechts 3 verschillende nagels krijgt!
  • - U kunt de techniek die u tijdens een cursus nagelstyliste of opleiding nagelstyliste wordt aangeboden, thuis te oefenen. Met de nail trainer is het mogelijk om het huiswerk op ieder gewenst moment te maken.
  • - Onderzoek wijst uit dat u circa 1000 nagels (100 sets) dient te maken alvorens u de kunst van nagels maken onder de knie heeft. Het is in de praktijk moeilijk om voor zoveel nagels, goede modellen te vinden. Op een oefen hand kunt u altijd trainen en zult u sneller aan het aantal van 1000 nagels zitten.
  • - Een gecertificeerde nagelstyliste oefent ook na haar opleiding op de oefen hand ter verbetering van de werksnelheid en de perfectionering van de aangeleerde technieken.
  • - De nail trainer is bovendien te bevestigen aan uw manicuretafel d.m.v. een tafelklem. U kunt de oefenhand hier bestellen....