Klantenbeoordeling op Veronicanailproducts.nl

Klantenbeoordeling

Veronicanailproducts.nl werkt al jaren aan betrouwbare klantenbeoordelingen. De klantenbeoordelingen worden verzameld o.a. door een onafhankelijke derde partij Feedbackcompany, die na iedere afgeronde aankoop geautomatiseerd een uitnodiging tot het plaatsen van een beoordeling stuurt. Ook worden de klanten middels een verzoek, zoals fysiek bijgesloten bij de geleverde bestelling, uitgenodigd een beoordeling te schrijven.

Productbeoordeling mag géén reclame zijn

Goed nieuws dat de Europese richtlijnen eindelijk worden aangescherpt en zodoende vanaf 28 mei 2022 ook een verbod komt op het kopen van de klantenbeoordelingen. Klantenbeoordeling hoort niet als een marketingstool worden gebruikt en dient als een hulp bij de keuze van een klant.

Werkwijze en betrouwbaarheid van Veronicanailproducts.nl

Wat is de werkwijze Veronicanailproducts.nl en hoe wordt de betrouwbaarheid van de klantenbeoordelingen op Veronicanailproducts.nl geborgen?

Alle ontvangen klantenbeoordelingen (zowel positief als negatief) worden handmatig beoordeeld. Alle beoordelingen moeten voldoen aan de voorwaarden en worden binnen 14 werkdagen op dezelfde manier beoordeeld. Veronicanailproducts.nl kan op basis van de geschreven klantenbeoordeling besluiten contact op te nemen met de schrijver van de klantenbeoordeling, zijn / haar klachten eventueel op te lossen en vragen voor rectificatie van de klantenbeoordeling. Daarnaast kan Veronicanailproducts.nl reageren op de gepubliceerde klantenbeoordeling, zodat de lezer compleet beeld heeft van de actuele situatie.

Voorwaarden voor klantenbeoordeling:

  • verwoordt eigen recente* mening en ervaring;
  • bevat geen onware, onjuiste of misleidende informatie;
  • promoot of verwijst naar geen andere partij, product of persoon;
  • biedt een toegevoegde waarde aan andere consumenten en is goed onderbouwd;
  • bevat geen bedreigende, discriminerende, chanterende, kleinerende, beledigende, suggestieve en/of aanstootgevende taal;
  • bevat geen e-mailadressen, namen en/of telefoonnummers.

Controle op authenticiteit

Geregistreerde klant: uitsluitend geregistreerde klanten kunnen een klantenbeoordeling achterlaten op Veronicanailproducts.nl. Ziet Veronicanailproducts.nl veel beoordelingen binnenkomen vanuit één email-adres, IP-adres of een klantenaccount dan wordt dit klantenaccount uiteraard uitvoerig gecontroleerd. Daarbij worden de combinaties van het e-mailadres, e-mailadressen of delen ervan, de (aan elkaar verwante) gebruikersnamen of een combinatie van deze gegevens onder loep genomen.

Content van de klantenbeoordeling: op het moment dat een klantenbeoordeling wordt gecontroleerd, worden de eerder geplaatste reviews ook meegenomen in deze controle en het hierbij gebruikt IP-adres, registratiedatum van de gebruiker, mogelijk steeds terugkerende opbouw in de klantenbeoordeling, gebruik van bepaalde (zoek)woorden of opbouw van de klantenbeoordeling. Dezelfde klantenbeoordeling meerdere malen geplaatst (die wellicht wel met een andere gebruikersnaam, e-mailadres of IP-adres is geplaatst) wordt hiermee ook onderschept.

Cijfer van de klantenbeoordeling: binnen een korte periode veel positieve of negatieve klantenbeoordelingen binnenkomen over een product is voor Veronicanailproducts.nl een aanleiding om onderzoek te doen naar deze klantenbeoordelingen en de schrijvers van deze klantenbeoordelingen.

Steekproef: willekeurig worden de inmiddels gepubliceerde klantenbeoordelingen gecontroleerd en wordt geverifieerd of de schrijver van de klantenbeoordeling, het product ook daadwerkelijk heeft aangekocht.

Goed om te weten 

Veronicanailproducts.nl koopt geen beoordelingen en beloont een schrijver niet met een cadeau of korting als hij of zij een klantenbeoordeling op Veronicanailproducts.nl achterlaat.  Het is tevens niet toegestaan één dezelfde ervaring te delen middels beoordelingen op verschillende platformen of een beoordeling te plaatsen waarvoor van derden een betaling of een vergoeding is ontvangen. 

Voldoet een klantenbeoordeling niet aan de voorwaarden dan heeft Veronicanailproducts.nl het recht de review te censureren of offline te halen. Veronicanailproducts.nl treedt juridisch op tegen fake klantenbeoordelingen maar ook tegen onrechtmatige klantenbeoordelingen.

*als recent beschouwt Veronicanailproducts.nl een periode van 3 maanden.