Veronica NAIL-PRODUCTS heeft tussen 18-07-2024 en 09-08-2024 zomervakantie. Tot 09-08 worden bestellingen 1x per week verwerkt. Fijne zomer ;-).

Verzenden

   

LET OP: PostNL bezorgen ook in het buitenland! Pakket verstuurd met PostNL bereikt alle adressen waar ook ter wereld! Het is snel en betrouwbaar.

Voor het versturen van binnen- en buitenlandse zendingen hebben we vier verzendmogelijkheden:

  • -   PostNL Pakketpost. Een pakketpostzending van PostNL zorgt voor de meeste zekerheid en de beste service voor u als onze klant! PostNL pakketpost wordt bezorgd van maandag t/m zaterdag (m.u.v. feestdagen) zowel in Nederland als in België. 98% van alle pakketpostzendingen worden dan ook al de volgende dag bezorgd! Ook kunt u voor extra service kiezen zoals ochtendlevering (8.00 - 12.00 uur) / avondlevering (18.00 - 21.30 uur) / niet bij de buren / handtekening voor ontvangst. PostNL is in Nederland en België een betrouwbare partner gebleken voor het afleveren van pakketten. De meeste pakketten worden dan ook volgende werkdag (incl. maandag en zaterdag) bezorgd. Bij een verzending als pakketpost ontvangt u per email een Track & Trace nummer zodra uw pakket verwerkt is in het sorteercentrum van PostNL. Op die dag van verzending kunt u bovendien tot 22:00 uur een andere bezorgtijd of -plaats kiezen. Het bezorgen van uw pakket is nog nooit zo flexibel geweest!

Om uw pakket te kunnen tracken kunt u op het linkje in de ontvangen email klikken of u surft naar www.veronicanailproducts.nl en voert u als geregistreerde klant volgende stappen uit:

  1. Log in:   voer uw email adres en uw wachtwoord.
  2. Klik op:  ‘Mijn bestellingen’.
  3. Klik op:  ‘Mijn bestelling bekijken’.
  4. Klik op:  ‘Track bestelling’.

Ook kunt u uw pakket volgen via deze link: Track & Trace van PostNL.

  • - PostNL ' Bezorgen op afhaallocatie ' / ' PakjeGemak '  wint ook aan populariteit doordat u voor uw pakket niet thuis hoeft te zijn, maar ook na uw werktijd uw pakket kunt ophalen op één van de afhaallocaties met ruime openingstijden! Bij een verzending als pakketpost ontvangt u per email een Track & Trace nummer zodra uw pakket verwerkt is in het sorteercentrum van PostNL. PostNL 'Bezorgen op afhaallocatie' / 'PakjeGemak' is mogelijk voor zowel binnen Nederland als in België op bezorgdagen van maandag t/m zaterdag (m.u.v. feestdagen). Voor onze Nederlandse klanten geldt bovendien: extra vroeg uw pakket nodig? Oplossing is het ' PakjeGemak Expres ': uw pakket staat extra vroeg vanaf 8.30 uur klaar om opgehaald te kunnen worden op een PostNL afhaallocatie binnen Nederland.
  • -  PostNL ' Brievenbuspakje+ ' (klein formaat zendingen van een beperkt gewicht). Iedere verzending als brievenbuspakje wordt voorzien van een Track & Trace nummer. Aangezien de tarieven van brievenbuspakjes gunstiger zijn, kiezen veel van onze klanten vaak voor de brievenbuspakje. PostNL Brievenbuspakje+ wordt bezorgd uitsluitend binnen Nederland op bezorgdagen van dinsdag t/m zaterdag (m.u.v. feestdagen).
  • -  PostNL ' Brievenbuspost in luchtkussenenvelop ' (klein formaat zendingen van een beperkt gewicht). Als u kiest voor een verzending als brievenbuspost in een luchtkussenenvelop, dan ontvangt u geen Track & Trace nummer. PostNL brievenbuspostverzending in een luchtkussenenvelop wordt bezorgd van maandag t/m zaterdag (m.u.v. feestdagen) zowel in Nederland als in België.

 

Pakketpost: niet thuis

Wanneer een pakket niet bij u afgeleverd kan worden op maandag tot en met zaterdag, kan het pakket bij uw buren worden aangeboden, tenzij u heeft aangegeven, dat u geen aflevering bij buren wenst. U ontvangt een brief hiervan in uw brievenbus. Als het pakket ook bij uw buren niet afgeleverd kan worden, wordt het later nogmaals aangeboden. De dag en het tijdstip van de volgende bezorging is afhankelijk van de dag van de eerste bezorging.

Als u of uw buren ook bij de tweede bezorging niet thuis zijn, dan wordt uw pakket naar een afhaallocatie gebracht. Zowel binnen Nederland en België wordt uw pakket 2x aangeboden.

Controleer uw pakket(en) goed bij de afgifte. Laat zichtbare schade aan de verzenddoos altijd noteren bij de PostNL vervoerder. Doet u dit niet, dan is eventuele transportschade achteraf niet of moeilijk te claimen.