Uw beoordeling = 5% korting!

Om aan uw wensen te kunnen blijven voldoen en het niveau van onze dienstverlening te verbeteren, hebben we uw feedback nodig! Hiermee verhogen we niet alleen de klanttevredenheid bij bestaande klanten, maar geven ook een duidelijke beeld over Veronicanailproducts en wat u van ons als nieuwe klant mag verwachten. Uw feedback middels de review / beoordeling geplaatst op veronicanailproducts.nl of op feedbackcompany.nl belonen we bovendien met korting* op uw volgende bestelling! Zo kunt u na iedere bestelling een kortingscode verdienen en steeds opnieuw met korting bestellen! Bovendien is de aan deze korting geen minimumbestelwaarde gebonden.

Hoe beoordeelt u Veronicanailproducts op veronicanailproducts.nl?

U kunt uw beoordeling rechtstreeks op de website van veronicanailproducts.nl plaatsen. Uw beoordeling wordt binnen twee tot vier dagen gepost onderaan op de productpagina. U logt eerst in op uw account en zoekt het door u aangekochte product terug in de webwinkel. U klikt vervolgens op 'Schrijf een review’ of op 'Schrijf het eerste review van dit product'. U beoordeelt het door u gekochte product op basis van sterren, waarbij 1 onvoldoende is en 5 uitstekend is. Ook wordt u in de gelegenheid gesteld uw ervaring met het product te beschrijven. Aan het begin van ieder kalendermaand worden voor de geplaatste beoordelingen de persoonlijke kortingscode ‘s met 5% korting per email toegestuurd.

Hoe beoordeelt u Veronicanailproducts op onze Feedbackcompany.nl?

The Feedback Company is een onafhankelijke klant beoordelingssysteem waar wij uw beoordeling kunnen krijgen en verwerken. Nadat u uw bestelling hebt ontvangen wordt u door Feedbackcompany uitgenodigd uw ervaring met onze producten en/of dienstverlening te delen. Dit gebeurt online op de pagina van Feedbackcompany en hoeft niet meer dan 1 minuut van uw tijd te kosten. U kunt uw beoordeling ook ten alle tijden rechtstreeks plaatsen door hier te klikken. Nadat u uw beoordeling hebt geplaatst, verschijnt op uw scherm een kortingscode, die u kunt toepassen in de winkelwagen van onze webwinkel. Aan het begin van ieder kalendermaand worden voor de geplaatste reviews de persoonlijke kortingscode's met 5% korting per email toegestuurd.

 

Waar moet u op letten bij het plaatsen van een beoordeling?

De beoordeling op zowel Feedbackcompany als op veronicanailproducts.nl is niet gedoeld voor vragen omtrent uw bestelling of producten. U kunt met al uw vragen terecht bij onze klantenservice. We helpen u graag middels een WhatsApp bericht naar 06 58958959 of via een email aan contact@veronicanailproducts.nl. We gebruiken uw beoordeling en toelichting om uw beter van dienst te zijn. Op basis van uw beoordeling is het mogelijk, dat u wordt benaderd door één van onze medewerkers.

De content van uw beoordeling mag niet bevatten:

  • onware, onjuiste of misleidende informatie.
  • aanstootgevende of discriminerende taal.
  • geen reclame of verwijzing naar andere producten, bedrijven, aanbiedingen of websites.
  • geen contactgegevens zoals emailadres, url’s, telefoonnummers.
  • geen kritische of hatelijke uitingen over andere beoordelingen en/of beoordelaars.

Het is tevens niet toegestaan een beoordeling te plaatsen waarvoor u van derden betaling of een vergoeding hebt ontvangen. Veronicanailproducts behoudt zich het recht een beoordeling te weigeren als deze niet overeenkomt met de bovenstaande richtlijnen.

*5% korting bij veronicanailproducts.nl geldend op het compleet assortiment | Maximaal één kortingscode per bestelling | Niet inwisselbaar voor contant geld |