Nagellak: voor een op en top verzorgde look!

Basisstappen nagels lakken

Zoals gezegd zorgt het gebruik van nagellak ervoor dat uw nagels gezien mogen worden. Maar als u weleens uw nagels lakt, weet u wellicht ook dat het niet altijd meevalt om de lak precies zo aan te brengen als u voor ogen had. In dit artikel zetten we daarom een aantal punten op een rijtje waarmee het lakken van uw nagels een fluitje van een cent wordt. De basisstappen van het lakken zien er als volgt uit:

  1. de nagelriemen terugduwen met een ‘ Bokkepoot ‘;
  2. nagels goed schoonmaken voor betere hechting (dit kan met de ‘ Nagel Cleanser ’  of een beetje ‘ Nagellak remover zonder aceton ’);
  3. ‘ Base coat ‘aanbrengen voor een duurzaam resultaat;
  4. ‘ Gekleurde lak ‘ aanbrengen in uw favoriete kleur;
  5. ‘ Topcoat ‘ aanbrengen om zo lang mogelijk te kunnen genieten van uw perfecte gelakte nagels.

Uw favoriete nagellak

Nagellak perfect aanbrengen is vooral een kwestie van zorgvuldig werken. Als u er iets meer tijd voor neemt, is het resultaat nóg beter. Drie dunne laagjes kleur aanbrengen geeft een veel duurzamer resultaat dan één dikke laag. Laat de nagellak vooral ook goed drogen. Een nagellakdroger is een uitkomst, maar koud stromend water doet ook wonderen. En als u veel haast hebt, dan is er ook sneldrogende topcoat!

 

Nagellak ideeën
Tegenwoordig zijn er volop mogelijkheden om van uw nagels ware blikvangers te maken. Uiteraard is er nog altijd de vertrouwde nagellak in oneindig veel kleuren. Maar met bijvoorbeeld nagellakpennen, nageltape en nagelstempels veranderen ‘gewoon’ gelakte nagels in echte nailart! Vanzelfsprekend vindt u alles wat u daarvoor nodig hebt bij Veronica NAIL-PRODUCTS! Probeert u bijvoorbeeld eens onze GOLDEN ROSE nagellak Carnival over uw ‘oude’ nagellak en laat u verrassen door het speciale effect!

 

Slimme tips

Houd u er rekening mee dat nagellakken in kwaliteit achteruitgaan na ongeveer een jaar. Als u zo lang mogelijk plezier wilt hebben van uw favoriete nagellak, dan is het aan te raden om de flesjes koel en donker (bijvoorbeeld in de koelkast) te bewaren. Zo blijft de lak goed vloeibaar, wat prettiger werkt én een mooier eindresultaat oplevert! Verder zorgt secuur werken er ook voor dat u lang plezier van uw lak hebt. Bij het lakken van uw teennagels is een teenspreider daarom een aanrader. En hebt ook u weleens een flesje nagellak omgestoten? Dan is onze nagellakhouder de ideale oplossing!

 

 

We hopen dat we u in dit artikel de nodige inspiratie hebben gegevens als het om nagellak gaat. In onze webwinkel bieden wij u alle musthaves voor de optimale nagelverzorging en nailart. Nagels lakken als een pro is een kwestie van goed oefenenen! Mocht u vragen hebben, neemt u dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag!